Pitanje: Kada mogu da očekujem paket?

NAJFREKVENTNIJE PITANJE

Odgovor: U zavisnosti od potražnje i neočekivanog povećanja interesovanja za određenim parfemom, našim kolegama je potrebno od 1 do 4 radna dana da pripreme i pošalju paket ka Vama.

Detalje o roku dostave Vašeg parfema možete naći u email-u koji naš sistem automatski šalje Vama nakon završene porudžbine parfema. Ukoliko ga ne nađete u primarnom email sandučetu, obavezno proverite i odeljak Promotions (Promocije)na Vašem email-u.

Za dodatne detalje oko Vaše porudžbine se slobodno obratite porukom našem korisničkom servisu.

Pitanje: U kojoj valuti plaćam kuriru prilikom dostave?

Odgovor: Iako su cene na sajtu istaknute u evrima, kuriru prilikom dostave plaćate u dinarima.

Iznos račnate po kupovnom kursu evra (cenu u evrima pomnožite sa 118 kako biste dobili okvirni iznos u dinarima).

Pitanje: Da li šaljete van Srbije?

Odgovor: Parfeme šaljemo isključivo unutar granica Srbije. U slučaju da živite van granica Srbije, pokazalo se iz našeg iskustva kao najbolje da kontaktirate prijatelje ili rodbinu koji imaju adresu u Srbiji kako bi prihvatili i platili paket u Vaše ime, a dodatni trasfer parfema do Vas organizujete sa njima.

Pitanje: Mogu li parfeme preuzeti lično?

Odgovor: Dostavu parfema iz naše ponude vršimo isključivo kurirskim službama.

Pitanje: Nakon poručivanja mi nije stigao potvrdni email, kako da znam da ste primili moju porudžbinu?

Odgovor: Odmah po poručivanju, u Vašem email sandučetu će se pojaviti mejl sa Vašom porudžbenicom i predviđenim rokom dostave. Ukoliko to nije slučaj, proverite "Promotions" ili "Spam" odeljke Vašeg email sandučeta.

Pitanje: Mogu li uplatiti novac unapred na račun?

Odgovor: Poručene parfeme plaćate u dinarima kuriru lično prilikom dostave na adresu.

Zbog ovog ograničenja nažalost ne možemo slati na teritoriju Kosova i Metohije.

Pitanje: Da li je moguće platiti pouzećem?

Odgovor: DA!

Odmah nakon uspešne porudžbine parfema, od nas ćete dobiti potvrdni email. To je znak da je naručeni parfem na stanju i da je rezervisan za Vas. U momentu kada Vaš paket bude poslat, dobićete putem email-a broj za praćenje pošiljke. Na dan dostave, Vaš kurir će Vas pozvati da biste preuzeli Vašu porudžbinu.

Za dodatnu pomoć oko procesa naručivanja, na raspolaganju imate naš korisnički servis.

Pitanje: Poručio sam uspešno parfem i nakon par dana je na sajtu rasprodat, da li će mi stići?

Odgovor: Ukoliko ste uspešno naručili parfem pre nego što je rasprodat, nemate razloga za brigu. Svaki uspešno poručeni parfem ćemo dostaviti u dogovorenom roku.

Kako biste bili sigurni da ste uspešno poručili parfem, otvorite Vaš email (ili "Promotions" odeljak istog) gde Vas treba čekati potvrdni email od nas.

Pitanje: Da li mogu da naručim preko WhatsAppa ili Vibera?

Odgovor: Parfeme naručujete isključivo preko sajta, pošto nam je ceo sistem uvezan za sajt i samo tako možemo primiti porudžbinu.

Pitanje: Kako se poručuje parfem preko sajta?

Odgovor: Kada otvorite stranicu gde se nalazi željeni parfem, kliknete na dugme “dodaj u korpu” pa zatim na dugme “kupi odmah”. Nakon toga unosite podatke za dostavu. Na samom kraju će preko ekrana pisati da ste uspešno naručili parfem, a dodatnu potvrdu o uspešnoj porudžbini ćete dobiti na email koji ste uneli prilikom poručivanja.

Pitanje: Na kojoj lokaciji se nalazi vaša parfimerija?

Odgovor: Prodajom parfema se bavimo isključivo putem interneta kako bismo smanjili nepotrebne troškove koji nastaju kao posledica prodaje na određenoj lokaciji.

Pitanje: Možete li mi napisati "batch kod" određenog parfema iz vaše ponude?

Odgovor: Parfemi u našoj ponudi su najnovijeg datuma i najsvežije proizvodnje (poseduju noviji batch kod). Retko koji parfem iz naše ponude je starijeg "batch koda" ili starije proizvodnje (tzv. vintage).

Pitanje: Koliko će tačno koštati poštarina?

Odgovor: Tačan iznos poštarine odredjuje kurirska služba prema gramaži paketa u momentu prijema. Gramažu paketa odredjuje količina i debljina stakla iskorišćena za izradu konkrentnog parfema i ona se kod svakog razlikuje. U najvećem broju slučajeva poštarina iznosi okvirno 5€.

Pitanje: Mogu li zameniti parfem nakon preuzimanja?

Odgovor: Parfem možemo zameniti isključivo ukoliko nije otpakovan tj. otvoren celofan. Prodajemo isključivo fabrički zapakovane parfeme i samo ih kao takve možemo primiti nazad. Ukoliko Vam kojim slučajem stigne pogrešan parfem, zamenićemo ga u najbržem roku kompletno o našem trošku dokle god nije otpakovan.

A sada, pošto smo razjasnili sve nedoumice...